Separ dosahuje rekordný predaj s energetickým nápojom Semtex Extrem.

Separ dosiahol ohromujúci úspech na trhu energetických nápojov s jeho Semtex Extrem, predaným v počte viac ako milión kusov za necelého polroka. Tento nápoj sa výrazne odlišuje svojím zložením bez taurínu s pridaním guarany a matchy, čo ho robí jedinečným v tomto segmente.

Sep 29, 2023 - 19:33
Separ dosahuje rekordný predaj s energetickým nápojom Semtex Extrem.
zdroj: https://www.kofola.sk/aktuality/kofola-a-slovensky-rapper-separ-spolocne-predstavili-novy-energeticky-napoj-bez-taurinu

Separ si pripísal ďalší úspech do svojho portfólia. Tentoraz to nebol nový album ani rekord v streamoch, ale neskutočný úspech na trhu s energetickými nápojmi. Separ, ktorý má obrovskú základňu fanúšikov, predal už viac ako milión kusov svojho energetického nápoja - Semtex Extrem. Tento nápoj nie je len obyčajnou energetickou dávkou, ale reálnym "EXTREMom" so svojim jedinečným zložením a dizajnom, na ktorom sa podieľal samotný Separ.

Semtex Extrem je energetický nápoj z rady Semtex Energy, ale s novou vylepšenou receptúrou. Na rozdiel od mnohých iných energetických nápojov neobsahuje taurín, ale je obohatený o guaranu a matchu. Toto zloženie ponúka alternatívu, ako získať energiu pre ľudí, ktorý sa bežným energy drinkom vyhýbajú. A ako sa ukázalo túto alternatívu ľudia vo veľkom využívajú. Váhu tomuto úspechu pridáva fakt, že nejde len o krátkodobú mániu, keďže nápoj je na trhu už približne polroka. 

Keďže raper Separ nie je známy len svojou hudbou ale aj citom pre dizajn, a tým že popri hudbe dokáže vytvoriť aj neskutočné maľby napríklad na steny vo forme graffitov, jeho práca na Semtex Extreme nekončila len pri vývoji receptúry. Separ sa tiež aktívne podieľal na návrhu plechovky, ktorá je rovnako kvalitná ako samotný nápoj.

Okrem toho, že Separ dosiahol obrovský úspech s predajom nápoja, so semtexom sa podarilo aj výrazne prispieť k miestnej komunite. Vďaka Semtexu sa podarilo zrenovovať zchátralé ihrisko v Petržalke, čím zanechali pozitívny odkaz nielen v oblasti podnikania, ale aj vo verejnom prospechu pre mladých ľudí.

Separov úspech nie len s nápojom Semtex Extrem je jasným dôkazom toho, že talent a vášeň sa dajú premeniť na úspech. V podstate nejde o to či vytvoríte energy drink, pesničku, napíšete knihu alebo vytvoríte nový dizajn ruksakov. Dôležité je aby bol váš produkt kvalitný a aby dokázal osloviť svoju cieľovú skupinu a v niečom bol aj originálny respektíve unikátny. Preto každému čo robí niečo prospešné pre tento svet, prajeme aby sa mu darilo. 

Aká je tvoja reakcia?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Dobré správy dnes Nalaďte sa pozitívnou energiou tým, že si prečítate čo dobré sa stalo vo svete. Veríme že budete sami prekvapený koľko dobrých vecí sa deje každý deň.