Hry na mobil zadarmo, a ich hraním dokonca pomôžeš prírode.

Hráči mobilných hier sú schopný pri niektorých stráviť dlhé hodiny. Dnešná doba nám prináša nekonečné možnosti. Dokonca dnes už môžete byť užitočný aj tým, že sa hráte na telefóne. Predstavujeme Vám hry na mobil, ktorých hraním môžeš pomôcť sadiť stromčeky či zachraňovať korytnačky.

Sep 5, 2023 - 20:32
Hry na mobil zadarmo, a ich hraním dokonca pomôžeš prírode.
Hraním týchto hier podporujete lepšiu planétu.

Save the Forest - Prejdi všetky levely a podpor zalesňovanie

Prvou hrou, ktorú by sme vám chceli predstaviť, je "Save the Forest." V tejto skákačke je vašou úlohou prechádzať levely a vyhýbať sa rôznym prekážkam. Hra obsahuje 100 rôznych levelov, pričom každých 10 levelov sa mení mapa, všetky mapy sú lokality zo Slovenska, tak schválne či budete vedieť kde sa nachádzate. Nazbierajte všetky stromčeky, otvorte portál a posuňte sa do ďalšieho levelu. Zisky z hry vývojári venujú organizáciám, ktoré sa venujú obnove lesov. 

Link na stiahnutie

Save the Turtles - Zachráňte korytnačky pred rybárskymi sieťami

Druhou fascinujúcou hrou je "Save the Turtles," ktorá vás prenesie do mora, kde budete môcť pomôcť korytnačkám uniknúť pred smrteľnými rybárskymi sieťami. Hra vám umožní zahrať si za korytnačku, ktorá sa snaží preplávať cez nástrahy, ktoré predstavujú rybárske siete.

Táto hra nie je len o zábave, ale aj o tom, pomôcť skutočným korytnačkám v divokých vodách. Hráči môžu prispievať na organizácie, ktoré sa venujú ochrane a záchrane týchto ohrozených morských živočíchov. Navyše si v hre môžete odomykať rôzne mapy a kupovať krásne skiny. Hrať tak nemusíte len za korytnačku ale aj napríklad za raju či chobotnicu. 

Link na stiahnutie

Mobilné hry môžu byť nielen zábavné, ale aj náučné a prospešné pre našu planétu. "Save the Forest" a "Save the Turtles" sú skvelým príkladom toho, ako môžeme využiť svoj čas strávený na hrách na podporu ochrany prírody. Okrem toho, že si užijete vzrušujúce hry, budete mať príležitosť pomôcť sadiť stromčeky a zachraňovať korytnačky. Nezabudnite, že tieto hry sú zadarmo a dostupné pre Android aj iOS, takže nemáte dôvod ich nevyskúšať a stať sa hrdým ochrancom našej planéty. Pustite sa do hrania a urobte niečo dobré pre prírodu!

Aká je tvoja reakcia?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Dobré správy dnes Nalaďte sa pozitívnou energiou tým, že si prečítate čo dobré sa stalo vo svete. Veríme že budete sami prekvapený koľko dobrých vecí sa deje každý deň.