Neuveríte kde by sa mohol konať MMA zápas Zuckerberg vs. Musk

MMA zápas, ktorý by sa zapísal do histórie nie len športu, vyzerá reálnejšie každým dňom. Dejisko tohto podujatia ešte nie je známe ale mohla by to byť aj táto pamiatka

Jul 4, 2023 - 21:14
Neuveríte kde by sa mohol konať MMA zápas Zuckerberg vs. Musk

Nedávno svet obletela správa že šéf Mety Mark Zuckerberg a zakladateľ Tesly, SpaceX či súčasný majiteľ sociálnej siete Twitter Elon Musk by mohli spolu zápasiť v MMA. Málokto na začiatku asi veril tomu že tento zápas by reálne mohol prebehnúť. Momentálne tomu však všetko nasvedčuje – obaja hlavný aktéri nemenia svoj postoj a stoja si za tým že do zápasu pôjdu. Dokonca majiteľ najväčšej svetovej organizácie UFC Dana White potvrdil že sa s obidvomi dohaduje na tomto podujatí. Podľa neho by išlo o najväčší súboj v histórii ľudstva. Zisk z tohto zápasu by putoval na charitu.

Dnes keď to vyzerá tak, že zápas sa skutočne uskutoční sa dozvedáme informácie o možných miestach konania tohto podujatia. Keďže by nepochybne išlo o obrovskú udalosť existuje veľa firiem či dokonca krajín, ktoré by chceli byť jeho súčasťou. Talianske ministerstvo kultúry ponúklo ako dejisko tohto zápasu legendárne Koloseum. Ešte nie je jasné či organizátori podujatia túto ponuku využijú, bolo by to však určite fenomenálne. 

Aká je tvoja reakcia?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow