Kazma spúšťa predpredaj vstupeniek na svoj film "ONEMANSHOW: The Movie" – lístky si môžeš kúpiť už aj na Slovensku

Nikto nevie čo môžeme od prvého filmu ONEMANSHOW čakať. Kazma však sľubuje že tento film neskončí v kine.

Jul 17, 2023 - 19:12
Jul 17, 2023 - 19:12
Kazma spúšťa predpredaj vstupeniek na svoj film "ONEMANSHOW: The Movie" – lístky si môžeš kúpiť už aj na Slovensku
Plagát filmu ONEMANSHOW: The Movie

Svetlá, kamera, akcia! Kazma Kazmitch, uznávaný komik, ohlasuje očakávaný predpredaj vstupeniek na jeho najnovšie, roky utajované dielo s názvom "ONEMANSHOW: The Movie". Napätie stúpa, pretože fanúšikovia si teraz môžu zabezpečiť svoje miesta v kinách na území Českej republiky aj Slovenska. Táto filmová lahôdka sľubuje nezabudnuteľný zážitok, ktorý neskončí v kine. Cena začína na skromných 8 eur pre študentov a 10 eur pre dospelých, Kazma zabezpečil, že táto filmová lahôdka bude dostupná širokej verejnosti.

 

Film "ONEMANSHOW: The Movie" je pokračovaním Kazmitchovej tvorby, ktorá získala priazeň publika po celom Československu. Jeho jedinečný štýl a schopnosť vyrozprávať príbeh sa stal jeho obchodnou známkou, a preto očakávania sú veľké. Fanúšikovia si môžu byť istí, že tento film ich nesklame.

 

Predpredaj vstupeniek je skvelou príležitosťou pre fanúšikov, aby si zabezpečili svoje miesto na premiére alebo počas nasledujúcich projekcií. Film prisľubuje dobrodružstvo, smiech, napätie a emócie, ktoré sa budú odvíjať na veľkom plátne. Nikto nevie čo môžeme od Kazmu tento krát čakať. Nedávno vydal trailer na film ale objavili sa špekulácie že celý trailer je falošný a film bude úplne o niečom inom.

 

Pre študentov, ktorí túžia zažiť jedinečnú filmovú skúsenosť, sú lístky dostupné za veľmi priaznivú cenu 8 eur. Pre dospelých je cena lístka 10 eur, čo predstavuje výborný pomer medzi hodnotou a zážitkom, ktorý film ponúka.

 

Ak ste fanúšikom jeho tvorby alebo máte záujem o výnimočný filmový zážitok, neváhajte a získajte si vstupenky ešte dnes. Predpredaj je už spustený, a preto neváhajte dlhšie, aby ste sa vyhli sklamaniam z vyčerpaných miest – Kazma sa vyjadril že film bude možné vidieť iba v kinách a nikdy nikde inde.

Aká je tvoja reakcia?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow