Najlepšie komédie z roku 2023

Rok 2023 prináša nezabudnuteľné momenty smiechu a radosti na veľkom plátne. Filmoví tvorcovia sa nám opäť predstavujú s vynikajúcimi komédiami, ktoré nás uchvátia rôznymi humornými príbehmi. Od absurdných situácií až po inteligentnú satiru, toto je prehľad najlepších komédií, ktoré vás pobavia a potešia v roku 2023.

Aug 12, 2023 - 20:08
Aug 12, 2023 - 20:15
Najlepšie komédie z roku 2023
Najlepšie komédie z roku 2023
  1. You People: Eddie Murphy opäť na scéne a v roli, ktorá mu sadla. Rodinné zázemie a kultúrne zvyklosti sú témou filmu. Eddie musí zvládnuť stretnutie so svojimi rodičmi a ich názorovými rozdielmi z rôznych kultúr a generácií.

  2. Murder Mystery 2: Nick a Audrey Spitzovi sa zapletú do pátrania po únoscovi ženícha na plánovanej megasvadbe. Svojimi netradičnými metódami sa pokúšajú vyšetriť záhadu a zažijú dobrodružstvá, ktoré vedia zábavne zdramatizovať. 

  3. Hearts in the Game: Hazel Millerová, významná PR špecialistka, a Diego Vasquez, slávny nadhazovač, sa stretávajú a musia čeliť svojim minulostiam, zatiaľ čo sa snažia zabezpečiť lepšiu budúcnosť.

  4. Death to 2020: Satirická "dokumentárna komédia" zahŕňa retrospektívu udalostí z roku 2020, čo zahŕňa nielen pandémiu, ale aj rôzne iné závažné udalosti. Obsahuje výnimočné obsadenie hercov ako Samuela L. Jacksona, Hugha Granta a Lisu Kudrow. S odstupom času sa môžete zasmiať na udalostiach, ktoré nám nedovolili vychádzať z domu. Film je od tvorcov známeho seriálu Black mirror. 

  5. Bank of Dave: Príbeh Davea Fishwicka, ktorý sa rozhodol založiť komunitnú banku na podporu miestnych podnikov a čeliť finančnej elite v Londýne. Tento príbeh zahŕňa odvahu a boj za zmenu.

  6. Super Mario Bros.: Súrodenci Mario a Luigi sa pokúšajú dosiahnuť úspech so svojou instalatérskou firmou v New Yorku, no skončia v fantastickom svete, kde musia čeliť zlomyseľnému jaštěrovi Bowserovi, zachrániť princeznú Peach a zachrániť kráľovstvo Hríbikov.

Aká je tvoja reakcia?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Najlepšie filmy 2023 Sprievodca do sveta filmov roku 2023. S nadšením vám prinášame recenzie a tipy na najlepšie filmy roka 2023. Kinematografické diela, ktoré vám prinášajú nezabudnuteľné zážitky a dobrodružstvá na plátne.